WIE WIJ ZIJN EN WAT ONS DRIJFT

WadHuus bv

Het is misschien niet voor de hand liggend dat deze twee ondernemers met verschillende beroepen zo’n nauwe samenwerking aan zijn gegaan sinds 2020.

Casper van Veen heeft zijn eigen uitvaartonderneming ‘van Veen Uitvaartzorg’ sinds 2014 en Eefje Smit heeft haar eigen
thuiszorgorganisatie ‘WadZorg’ sinds 2012. 
Daar waar het leven eindigde van de thuiszorg cliënten van WadZorg, ontstond de samenwerking met van Veen Uitvaartzorg. Eerst was het van Veen Uitvaartzorg die de oversteek maakte van Harlingen naar Terschelling, maar sinds 2022 levert WadZorg ook zorg in
Harlingen en omstreken.
 

Toen van Veen Uitvaartzorg op 1 september 2023 het 
uitvaartcentrum Herlinghe kocht en daarbij het woonhuis 
beschikbaar kwam, was de keus snel gemaakt om nogmaals de samenwerking op te zoeken en dit keer onder de noemer 
WadHuus Harlingen”.

Een fijn huis waar mensen kunnen wonen met een begeleidingsvraag op verschillende levensgebieden.
Samen met de cliënt en zijn netwerk, werken we aan de 
verbetering of stabilisatie van zijn situatie. Hiermee versterken we de eigen kracht en regie van de cliënt. 

Wadhuus Harlingen

Onze visie

WadHuus Harlingen wil een rustige en sfeervolle thuishaven bieden aan mensen die in zwaar weer verkeren, dit doen we met behulp van ons kleinschalige team in een sfeervol woonhuis. De huiselijke omgeving biedt geborgenheid en het professionele team bieden stabiliteit en helpt vooruit. 

Onze missie

Het bieden van een veilige en sfeervolle woonomgeving aan onze cliënten en hen de beste begeleiding aan te bieden onder één dak.

De betrokken zorgprofessionals hebben een passie voor het verlenen van zorg en begeleiding en doen dit aan de hand van het 8-fasenmodel. WadHuus Harlingen is geschikt voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een indicatie voor GGZ Wonen 1 of 2 vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of Kortdurend Verblijf vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( WMO).  Cliënten kunnen diverse achtergronden hebben, wat zij gemeen hebben is de motivatie om te werken aan een (zelfredzame) toekomst.