Onze begeleiding als kompas naar een zinvolle toekomst

Sfeervol wonen mét begeleiding; dat kan in WadHuus
Harlingen. Begeleiding ontvang je op het gebied van
bijvoorbeeld financiën maar ook als je mentale klachten hebt en een duwtje in de rug nodig hebt. Wij helpen je graag op weg. 

WadHuus Harlingen is gelegen in de wijk Plan-Zuid. Dit is een rustige buurt met veel voorzieningen op loopafstand, denk aan de supermarkt en openbaar vervoer. Je krijgt een eigen kamer op de eerste verdieping en je deelt beneden de grote woonkamer en keuken/douche en toilet met de andere bewoners (maximaal 3 personen). 

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, kan het zijn dat je vrijwilligerswerk gaat doen. Dit kan in het naastgelegen uitvaartcentrum of in de tuin van WadHuus Harlingen. Op die manier draag je iets bij aan de maatschappij én werk je aan mentale gezondheid. Extern zijn er ook mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Hier kan je samen met je persoonlijk begeleider naar kijken

Ontwerp zonder titel (15)

Indicatie

Om in aanmerking te komen om begeleid te wonen in WadHuus Harlingen dien je een indicatie GGZ Wonen 1 of 2 indicatie te
hebben. Deze indicatie komt vanuit de Wet Langdurige Zorg of Kortdurend Verblijf vanuit de gemeente Harlingen,  Waadhoeke of
Terschelling.

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de eisen om in aanmerking te komen? Neem dan vrijblijvend contact op. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kan je ook eerst een afspraak maken om eens te komen kijken! 

Klaar voor een eigen plek met de juiste ondersteuning vanwege autisme? Bij ons is het mogelijk om op kamers te gaan en tegelijkertijd de begeleiding te ontvangen die jij nodig hebt.


Impressie WadHuus Harlingen